Raw Vengeance Games

Ik kan niet inloggen!

Er kunnen verschillende redenen zijn die ervoor zorgen dat je niet kunt inloggen. Hieronder vind je een checklist.

Ik ontvang geen login email

• Heb je de juiste e-mailadres ingevoerd? Ons systeem zal altijd weergeven dat het een email heeft verstuurd, zelfs als dit niet het geval is (dit is voor veiligheidsredenen). Als je nog geen account hebt op Raw Vengeance, maak dan eerst een account aan voordat je probeert in te loggen.

• Heb je gekeken in je SPAM map? Ja.. het gebeurt soms... Voeg ons toe aan je contactenlijst zodat het niet meer gebeurt.

• Hoe lang heeft het geduurd? Soms kan het tot wel 5 minuten duren totdat je email aankomt. Meestal is het verstuurd binnen een paar seconden.

• Is jouw mailprovider down? Het kan voorkomen dat jouw mailprovider problemen ondervindt, waardoor we jouw email niet kunnen versturen.

Ik heb op de login link geklikt, maar ik word niet ingelogd

Open alsjeblieft een ticket.